Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Гваделупа

Имот за продажба в Гваделупа

Гваделупа е отвъдморски департамент, той е неразделна част от Франция. Като съставена територия на Европейския съюз и Еврозоната. Еврото е неговата официална валута. Това е малко остров и не може да изглежда добро място за закупуване на имот за продажба в Гваделупа, но това не е реалност.

Гваделупа е френска отвъдморска територия с форма на пеперуда. Той се състои от група острови, разположени в южната част на Карибско море.

Гваделупа е за континенталната част на Франция това, което Хавай е за Съединените американски щати. Повечето граждани са смесица от европейци, африканци и индийски индианци и говорят само майчиния език, креолските антили и французите. Така че, ако решите да инвестирате парите си в имоти за продажба в Гваделупа, това може да е най-добрият период.

Това е популярна туристическа дестинация сред френските туристи. Над 80% от посетителите идват от Франция. След като американците не посещаваха много.

Гваделупа е толкова бръмчене, че в US News & World Report го нареждат второто най-добро място за посещение в Карибите през 2017 г. Освен това, National Geographic също изброява островите си като една от първите три дестинации в света за култура.

Секторът на недвижимите имоти в Гваделупа продължава да бъде изгоден в сравнение с останалите карибски държави. Всъщност средната цена на жилищните имоти за продажба в Гваделупа е била само 161 063 евро през втората половина на 2017 г.

В Baie Mahault и Petit Bourg имотите за продажните цени варираха от 1 341 до 3 156 евро на квадратен метър, докато къщите варираха от 1 394 до 2 917 евро на квадратен метър. в H22017.

От Goyave до върха на Malendure на западния бряг на Basse-Terre, купувачите на жилища могат да купуват апартаменти за 662 евро за 2411 на квадратен метър. докато къщите се продават за 1 414 евро до 2,629 на квадратен метър. през същия период.

През 2017 г. продажбите на жилищни имоти се увеличават с 2,8% спрямо предходната година.

Гваделупа е известен като островът на пеперудите, поради формата на два от основните му острови: Базе-Тере на запад и Гранде-Тере на изток, разделени от тесен канал, Riviere-Salée. Гваделупа има добри плажове, а туризмът е все по-важен.

  •  
    Преместване в Гваделупа. Емигранти и живеят в Гваделупа.

      Остров Антили, известен в целия свят с девствената си красота, днешният герой е малко райско кътче! Най-накрая пристигна добрият сезон и мнозина са помислили добре да си тръгнат за пътуване или дори да се преместят за постоянно в нова нация. Мотивацията е сред най-разнообразните, защото знаем, ...

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB